Whatsapp “SAYA NAK” ke 019-3299634

harap bersabar dan insyaAllah team kami akan respon pertanyaan anda dalam masa 24 jam

Bayangkan Perasaan Anda Setelah Menggunakan CLARROS

  1. Gembira melihat lampu kereta kembali cantik setanding baru.
  2. Lega kerana kesan kabur, calar dan kekuningan sudah hilang.
  3. Puas hati kerana akhirnya usaha anda benar-benar berhasil.
  4. Bangga kerana dipuji oleh rakan-rakan dan anak anda sendiri.
  5. Teruja memandu kereta anda yang merecik lagi segak bergaya.
  6. Selesa sepanjang pemanduan waktu malam ke kampung halaman.
  7. Rasa lebih yakin ketika memandu kerana penglihatan lebih jelas.
  8. Kagum kerana kereta anda kembali cantik seperti dalam plastik lagi.
  9. Tersenyum kerana kereta anda jadi topik bualan di pagi raya.

Lihat Hasil Antara Pengguna Yang Berjaya

testimoni

Ini Soalan Yang Biasa Ditanya

Berapa lama kekal jernih lepas guna produk ni?
Kami konfiden paling kurang 1 tahun, mungkin 2 atau 3 tahun kalau anda jaga lampu kereta dengan baik. Ada customer kami dari Penang share, lampu kereta Nissan Sentra beliau masih cantik masa beliau jual setahun selepas guna CLARROS.

Untuk soalan ini, kami tak dapat bagi ‘tempoh sebenar’ sebab ia bergantung kepada banyak faktor seperti tempat kereta diparkir (samada garaj atau padang terbuka), cuaca panas, habuk dan pasir.

Berapa kerap kena guna produk ni?
Soalan ni berkait dengan soalan pertama di atas. Saranan saya mungkin 1 atau 2 tahun sekali – bergantung kepada keadaan lampu.

Berapa lama boleh nampak kesan?
Anda akan lihat lampu berubah jadi jernih hampir serta-merta pada Langkah 3 – UV Protection. 1 lampu biasanya siap dalam 20 minit.

Sesuai untuk semua jenis kereta ke?
Produk ni untuk lampu plastik ya, bukan lampu kaca. So, kalau lampu kereta anda jenis plastik dan kusam atau kuning …produk ni sesuai untuk kereta anda.

Lampu kereta saya dah teruk sangat, mentol pun tak nampak. Boleh ke?
Saya sepatutnya cakap itu situasi terbaik untuk lihat result yang sangat ketara. Tapi jangan percaya cakap saya, anda kena cuba sendiri. Jika berkesan & anda happy, just share testimoni supaya ramai lagi boleh dapat manfaat.

1 kit untuk berapa lampu?
1 kit untuk 2 lampu depan. Kalau anda nak guna untuk fog lamp pun biasanya cukup.

Apa kandungan setiap kit?
1 x Masking Tapeclarros-items
1 x Sponge c/w Sandpaper Grip
2 x P400 Sandpaper
2 x P800 Sandpaper
2 x P1000 Sandpaper
1 x 40gm Polishing Paste
1 x 75gm UV Protection Paste
1 x Glove

Apa lagi yang saya perlukan?
Semua yang anda perlukan lengkap dalam 1 kit, kecuali kain bersih dan air. Ini ialah kit DIY sepenuhnya, jadi anda tak perlukan alat elektrik.

Macam mana nak guna?
Senang je. Untuk mudah faham, anda boleh lihat saya walkthrough step-by-step di https://clarros.com/free. Panduan ringkas juga ada pada belakang kotak produk. Basically, anda kena buat 3 Langkah iaitu (1) Wet Sanding, (2) Polishing dan (3) UV Protection.

Berapa lama baru sampai produk?
Kami proses penghantaran pada hari Isnin sampai Jumaat. Biasanya akan ambik masa 3-5 hari bekerja di semenanjung & 7-10 hari bekerja di Sabah/Sarawak.

Saya takut kena tipu.
Saya tahu sesetengah orang pernah ditipu sebelum ini seperti produk tidak dapat walaupun telah membuat pembayaran.

Impian kami di CLARROS adalah untuk membantu menjadikan kita, keluarga kita dan rakan-rakan kita lebih gembira kerana walapupun kereta telah sedikit berusia tapi masih cantik macam baru.

Macam mana kalau produk ni tak berkesan untuk kereta saya?
Jangan risau anda boleh pulangkan semula kit kepada kami. Kami akan beri refund.

Berapa harga?
1 unit – RM65
2 unit – RM120 (jimat RM10)
3 unit – RM175 (jimat RM20)

Caj Penghantaran
– Semenanjung: RM8
– Sabah & Sarawak: RM12

Tips: Combine order untuk save shipping.

Macam mana nak order?
Whatsapp/SMS “SAYA NAK” ke 019-3299634 sekarang!