Headlight

Restoring Clarity

kit bebas-kusam untuk kereta kacak bergaya dan lampu jernih berkilat.

FREE:  eBook Cara Jernihkan Lampu Kusam Dengan Betul

FREE eBOOK

Oder Sekarang >

CLARROS BASIC

Sesuai untuk anda jika anda:

  1. Sakit hati tengok lampu depan kereta anda yang semakin kusam.
  2. Stress dengan rupa lampu yang kekuningan, kabur dan bercalar.
  3. Kecewa sebab dah banyak jenis produk dicuba tapi tak berjaya.
  4. Malu dengan rakan-rakan ofis yang selalu perhatikan kereta anda.
  5. Bengang dipandang sinis kerana kereta lusuh tak terurus.
  6. Risau memandu dalam keadaan gelap dengan lampu malap.
  7. Takut risiko kemalangan akibat jarak penglihatan terhad.
  8. Geram sebab baru je spray kereta tapi masih nampak ...'eeww'.
  9. Ingin tampil bergaya dengan kereta segak bergaya di hari raya.
clarros-basic

CLARROS BASIC

Ia bukan untuk anda jika anda:

  1. Seronok tengok lampu kereta dah takde rupa lampu.
  2. Selesa dengan kereta yang nampak selekeh dan terabai.
  3. Tak mampu nak luangkan sedikit masa untuk buat DIY.
  4. Tak serik amalkan petua dan kaedah yang tak berkesan.
  5. Tak mahu buat sesuatu biarpun dipandang sinis rakan-rakan.
  6. Tak risau dengan risiko kemalangan akibat lampu malap.
  7. Sanggup memperjudikan keselamatan diri, anak isteri.
  8. Tak nak buat orang tersayang selesa, gembira dan bangga.
  9. Banyak duit & selamba je spend RM900 untuk ganti lampu baru.
clarros-items

Kami akanĀ tunjukkan anda

malap

Punca Lampu Kereta Anda Menjadi Kusam dan Cara Mengatasinya

BACA LAGI
idea

Tips Bagaimana Menjaga Lampu Depan Supaya Kereta Sentiasa Kacak

BACA LAGI
tepat

Cara Jernihkan Lampu Kusam dan Method Yang Terbukti Berkesan

BACA LAGI
terang

Rahsia Pelik Lampu Kusam Berkerak Kembali Jernih Berkilat-kilat

BACA LAGI
Graph